facebook Google Plus Twitter

KYOCERA, egy igazi környezettudatos vállalat

2020-03-23 12:45:18. 0.

KYOCERA, egy igazi környezettudatos vállalat

A CDP, egy nemzetközi nonprofit szervezet, által indított felmérés szerint, a Vezető Csoport („Supplier Engagement Leader Board”) összegyűjtötte azokat a cégeket, akik kiemelkedő környezettudatossági mutatókkal és célokkal rendelkeznek. A Kyocera Cégcsoport célkitűzése, hogy 30%-kal csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátást, beleértve a belső munkafolyamatok és az ellátási lánc alatt történő kibocsátást, a 2013-as évtől kezdve egészen 2030. március 31-ig.
A CDP különösen megdicsérte a Kyocera tudatos és átfogó megközelítését az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével kapcsolatosan, s ebből kifolyólag a lista élére állította. Ebben az évben a CDP összesen 159 vállalatot emelt ki, ami mindössze 3% az összes jelöltnek. A 2019-es listán 28 japán cég szerepel.
A Kyocera Cégcsoport továbbra is hozzájárul a fenntartható, alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához az üvegházhatású gázok csökkentésének új megközelítése révén.
 
 
A CDP-ről:
A CDP (eredeti neve: Carbon Disclosure Project) egy nemzetközi nonprofit szervezet, amelyet az Egyesült Királyságban hoztak létre 2000-ben. A CDP az egész világon működő intézményi befektetők képviselőjeként ösztönzi a világ legnagyobb vállalatait az éghajlatváltozással, az üvegházhatású gázok kibocsátásával, a vízgazdálkodással és az egyéb környezetvédelmi aggályokkal kapcsolatos információk közzétételére, illetve minősíti is azokat.

« Vissza

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Informatikai üzemeltetés: DetCom Systems

Olcsóbbat

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó