facebook Google Plus Twitter

KCIM - Okosabbá teszi a hibrid munkahelyet.

2024-03-28 14:00:19. 0.

KCIM - Okosabbá teszi a hibrid munkahelyet.

Kyocera Cloud Information Manager. Okosabbá teszi a hibrid munkahelyet.
 
 

Érje el biztonságosan dokumentumait, tegye okosabbá munkahelyét, az új Kyocera Cloud Information Manager (KCIM) segítségével!
 

Az adatok mennyiségének növekedésével a fizikai és digitális dokumentumok ezreivel való zsonglőrködés napról napra nehezebbé válik. A dokumentumokkal kapcsolatos eredménytelenségek dominóhatása messze túlmutat a kezdeti felhasználón, hatással van a szervezet részlegeinek munkafolyamataira és termelékenységére. Újragondolásra van szükség.
A Kyocera Cloud Information Manager támogatja a belső dokumentumok és kezelési folyamataik digitalizálását a működési hatékonyság felgyorsítása érdekében. A megoldás segíti a szervezeteket abban, hogy megtegyék az első lépést a digitalizálás és a termelékenység növelése felé. 
Mire jó a KCIM?

 
Felhő alapú megoldás - A KCIM platform lehetővé teszi a dokumentumok gyors és biztonságos elérését web böngésző használatával, így a felhasználók bárhonnan elérhetik a fájlokat.
 
Megnövelt biztonság - A KCIM platform a dokumentumokat egy titkosított szerveren tárolja, amelyhez csak a megfelelő jogokkal rendelkező felhasználóknak van hozzáférése.
 
Egyszerű tárolás és keresés - A KCIM platform “indexelés egy kattintással” funkciója egyszerűsíti a dokumentumok kategorizálását és a kulcsszavak kiemelését. Ez biztosítja minden dokumentum könnyed elérhetőségét a későbbiekben.
 
Felhasználói engedélyek - A KCIM biztonságos dokumentum kezelési rendszert biztosít, amely lehetővé teszi a dokumentumok elérésének menedzselését felhasználói jogosultság alapján.
 
 


Miért a KCIM?
 
A KCIM platform többféle digitális formátumot támogat. Köszönhetően az intuitív és könnyen kezelhető webes felületnek, a dokumentumok feltöltése gyors, biztonságos és egyszerű művelet.
 
Korlátlan felhasználói fiók – Korlátlan mennyiségű felhasználó hozzáadható a rendszerhez a költségek növekedése nélkül.
 
Többféle feltöltési lehetőség – Töltsön fel dokumentumokat a rendszerbe böngészővel, MFP-vel, vagy akár applikációval.
 
Kontrollált dokumentum elérés - Adjon hozzáférést meghatározott dokumentumtípusokhoz (pl. Számla, Kimutatás, Szerződés) felhasználónkként, vagy csoportonként.
 
Jóváhagyási feladatok - Engedélyezze a jogosult felhasználóknak az adatok helyességének ellenőrzését.
 
Biztonságos platform - Biztonságosan tölthet fel és tárolhat dokumentumokat miközben biztosítja, hogy csak a jogosult felhasználók férjenek hozzá az információhoz.
 
Dokumentum & Adatkeresés – Pillanatok alatt megtalálhatja tárolt dokumentumai közül a legfrissebb verziót.
 
Mobil elérés - A felhasználók elérhetik a KCIM-et iOS, vagy Android applikációval is.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 
AJÁNLATKÉRÉS

« Vissza

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Informatikai üzemeltetés: DetCom Systems

Olcsóbbat

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó

x x x x x x x x x