facebook Google Plus Twitter

Legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülék gyártója

2019-08-28 14:49:24. 0.

Legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülék gyártója

Manapság már nem a minden géphez egy nyomtatót elv mentén működnek a cégek, a mindentudó multifunkciósoknál pedig sokat számít, hogy mindegyik feladatukat kiválóan lássák el. Van is rá új díj, amiből kettőt is elnyert a Kyocera.


Amikor annak idején népszerűvé váltak a nyomtatók, a cégeknél általában úgy nézett ki a munkakörnyezet, hogy minden gép, vagy legalábbis a nyomtatásra igényt tartó PC-k mellett ott állt egy külön printer.
Ezt a gyakorlatot szép lassan változtatták meg egyrészt a gazdasági szempontok, hiszen költséghatékonyabb egy hálózaton keresztül elérhető, központi nyomtatót elérhetővé tenni mindenkinek. Másrészt, ahogy az eszközök egyre többet tudtak, ez a központi egység vette át a szkennelési, fénymásolási funkciókat is.

Az 1961-ben alapított Buyers Laboratory Inc. a képalkotó ipar szereplőit és azok termékeit vizsgálja évről évre, hogy így segítse az ügyfelek valós tájékozódását - labortesztektől az éles működést hosszabb távon figyelő vizsgálatokig és összehasonlító elemzésekig mindenféle módszert bevetnek, hogy megtalálják, melyek a színtér legjobb megoldásai. A fent említett multifunkciós kategóriában idén a Kyocera lett a győztes gyártó, és egyik terméküket is kiemelkedő kategóriába helyezték.A Buyers Lab 2018-as választása a "Most Reliable Colour Copier Multi-functional Product Brand", azaz a Legmegbízhatóbb színes multifunkciós készülék gyártója címre a Kyocera Document Solutions lett.


A díj odaítéléséhez több szempont, például a dizájn, a fejlesztés és a gyártás alapján tesztelik és rangsorolják a piaci szereplőket. A Kyocera a 10-es skálán maximális értékelést szerzett a színminőség, a nyomtatási sebesség és az alacsony költségek mint szempont.
George Mikolay, a Buyers Lab-et felügyelő Keypoint Intelligence igazgatója szerint a kiváló megbízhatóságért adott jelzőt azért érdemlik meg a gyártó készülékei, mert az elakadások száma nagyon alacsony, a szervizes beavatkozások száma pedig gyakorlatilag nulla.

Ezt pedig minden céges alkalmazott értékelheti, aki valaha is állt már nyomtató előtt a gyilkosság és géprombolás gondolatával kacérkodva, miközben tucatnyi, vagy még több oldalas nyomtatása akadt el valahol a gép belsejében.

A konkrét termékek közül a TASKalfa 9002i kapott még elismerést, mint a legjobb multifunkciós eszköz a 90 lap/perc kategóriában. A nyári terméktippeket tartalmazó Summer Pick Awards keretében emelték ki az eszközt, amely nemrég, idén májusban jelent meg a nagyteljesítményű, A3-as portfólió tagjaként, és a gyártó szerint az oktatási szektorban, közszférában, reprográfiai osztályoknál világszerte a legnépszerűbbnek számít megbízhatósága, gyorsasága és alacsony költségei miatt.Tovább a Kyocera színes multifunkciós készékeihez...


Üdvözlettel:
CCT.HU - Kyocera PLATINA partner és garanciális szervizForrás: PCWORLD

« Vissza

• Ügyfélszolgálat

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Skype nevünk: CCT.HU MSN
• Információk

Kyocera Platina Partner
• Csatlakozz hozzánk

Kövess minket facebook-on is, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról, híreinkről.

• Kyocera
Az Észak-alföldi régió Kiemelt Értékesítési Partnere, Garanciális Szervize. Tudjon meg többet a Kyocera termékeiről és szolgáltatásairól.

www.kyocera.cct.hu

• Sikeres pályázatok
• Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét, és iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni legújabb akciós ajánlatainkról, híreinkről!

Feliratkozok!

Megbízható bolt


Látogassa meg a CCT.HU webüzletet a ShopManian
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Pick Pack Pont


Pick Pack PontPick Pack PontXerox kiemelt viszonteladó